0

La Atlas Medical – sprijinim linia întâi a luptei împotriva CoVid-19

În această perioadă, totul este mult mai fragil.

În timp ce mulți dintre noi avem poate oportunitatea de a ne relaxa ACASĂ într-un fotoliu confortabil, citind cartea pe care am reînceput-o de atâtea ori, încercând rețeta de prăjituri preferată și acordând mai mult timp lucrurilor pe care până acum le făceam pe fugă, milioane de cadre medicale, polițiști, jandarmi, farmaciști sunt supuși zilnic unui risc enorm în lupta acerbă contra pandemiei produse de CoVid-19.

De aceea, este esențial și suntem datori să avem simț civic și să facem tot ce ne stă în putință pentru a-i proteja pe cei care luptă pentru noi. Este principala modalitate și momentul potrivit de a fi recunoscători față de aceștia.

Cu scopul de a veni în sprijinul unităților medicale aflate în mare nevoie și de a reacționa la strigătul disperat al spitalelor, noi, Atlas Medical, ne oferim să aducem, în regim de URGENȚĂ, echipamente de protecție medicală și sanitară, cu prioritate instituțiilor publice, însă și persoanelor fizice și/sau juridice care necesită protecție personală sau a angajaților.

Astfel, asigurăm o gamă largă și calitativă de echipamente sanitare: măști cu 3 și 5 straturi, combinezoane, mănuși de protecție din vinil, sisteme pentru detectarea temperaturii corporale, dar și aparatură necesară alimentării cu oxigen a pacienților sau a persoanelor suspecte de infecție cu Coronavirus.

În plus, pentru că nevoia de protecție este tot mai mare și în rândul cetățenilor, oferim produse pentru protecția personală la prețuri adaptate pieței. Astfel, în catalogul nostru veți găsi atât mănuși de protecție, cât și geluri igienizante si măști de protecție de unică folosință.

#ÎmpreunăAjutămRomânia

Leave a Comment

X

Coșul tău

Închide