Detalii expediere

Expedierea

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de expediţie FAN COURIER România. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

Toate trimiterile sunt asigurate de firma de curierat FAN COURIER România.

Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare. SC ATLAS SPORT SRL isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

Când efectuați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de expediere pe care le alegeți și vă vom comunica telefonic și prin mail pentru acceptare.

Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare de 48 de ore. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

Este posibil ca stocul disponibil sa nu fie actualizat in timp real pe site. In aceste situatii exceptionale SC ATLAS SPORT SRL isi rezerva dreptul sa nu onoreze comenzile primite pe magazinul online AtlasMedical, notificand telefonic fiecare caz in parte.

Politica de retur

Puteți returna produsele, care nu sunt deschise în termen de 14 de zile de la livrare, pentru o rambursare completă.

Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea în termen de patru săptămâni de la acordarea pachetului expeditorului de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să vă primim întoarcerea de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar pentru procesarea returului dvs. odată ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar. banca dvs. pentru a procesa cererea noastră de rambursare (între 5 și 10 zile lucrătoare).

 

X

Coșul tău

Închide